Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Informacion për zyrën dhe vizitat

Të ftojmë përzemërsisht të vizitosh zyrat dhe shtypshkronjat tona. Gjej vendet dhe oraret e vizitave.

 

Shqipëri

Autostrada Tiranë – Durrës, Km 1

Mëzez

TIRANË

ALBANIA

+355 42-407-255

Vizitat

Nga e hëna deri të premten

8.00 deri 11.00 dhe 13.00 deri 16.00

Zgjat 1 orë

Aktiviteti kryesor

Përkthen literaturë biblike në shqip dhe në gjuhën shqipe të shenjave. U dërgon botime në gjuhë të ndryshme kongregacioneve në Shqipëri dhe në Kosovë.

Shkarko broshurën për vizitat.