Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Informacion për zyrën dhe vizitat

Të ftojmë përzemërsisht të vizitosh zyrat dhe shtypshkronjat tona. Gjej vendet dhe oraret e vizitave.

 

Meksikë

Ave Jardin No. 10

Fraccionamiento El Tejocote

56265 TEXCOCO, MEX

MEXICO

+52 555-133-3000

+52 555-858-0100

Gjeni drejtimet

Vizitat

Nga e hëna deri të premten

8.00 deri 11.00 dhe 13.00 deri 16.00

Zgjat 2 orë e 30 minuta

Aktiviteti kryesor

Mbikëqyr përkthimin e literaturës biblike në 70 gjuhët që fliten në rajonin nga Meksika deri në Panama. Shtyp botime në më shumë se 60 gjuhë dhe dërgon në më shumë se 10 vende literaturë të përkthyer në më shumë se 80 gjuhë.

Shkarko broshurën për vizitat.