Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Informacion për zyrën dhe vizitat

Të ftojmë përzemërsisht të vizitosh zyrat dhe shtypshkronjat tona. Gjej vendet dhe oraret e vizitave.

 

Maqedoni

Alzhirska 36

1000 SKOPJE

MACEDONIA

+389 2-3090-580

Vizitat

Nga e hëna deri të premten

8.00 deri 11.00 dhe 13.00 deri 16.00

Zgjat 1 orë

Aktiviteti kryesor

Përkthen literaturë biblike në maqedonisht dhe në gjuhën rome që flitet në Maqedoni.

Shkarko broshurën për vizitat.