Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Informacion për zyrën dhe vizitat

Të ftojmë përzemërsisht të vizitosh zyrat dhe shtypshkronjat tona. Gjej vendet dhe oraret e vizitave.

 

Indi

927/1 Addevishwanathapura

Rajanukunte

BENGALURU-KAR 560 064

INDIA

+91 80-2309-2400

Vizitat

Nga e hëna deri të premten

8.00, 10.00, 13.00 dhe 15.00

Zgjat 1 orë e 30 minuta

Aktiviteti kryesor

Përkthen literaturë biblike në 18 gjuhë indike. Shtyp botime në 24 gjuhë indike. Dërgon literaturë brenda Indisë dhe në nëntë shtete të tjera.

Shkarko broshurën për vizitat.