Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Informacion për zyrën dhe vizitat

Të ftojmë përzemërsisht të vizitosh zyrat dhe shtypshkronjat tona. Gjej vendet dhe oraret e vizitave.

 

Bolivi

5350 Estrella Street, corner of Sol Street

(Alemania Avenue between 5th and 6th Rings)

SANTA CRUZ

BOLIVIA

+591 3-342-3442

Vizitat

Nga e hëna deri të premten

8.00 deri 11.00 dhe 13.00 deri 16.00

Zgjat 45 minuta

Aktiviteti kryesor

Përkthen literaturë biblike në gjuhët keçua (boliviane), ajmare, guarani (boliviane) dhe në gjuhën boliviane të shenjave.

Shkarko broshurën për vizitat.