Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip
  • Taiçung, Tajvan​—Duke i ofruar një fletushkë biblike një klienti në Yizhong Night Market

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM

U paraqitën vullnetarisht për të shërbyer—në Tajvan

Më shumë se 100 Dëshmitarë të Jehovait janë transferuar në Tajvan që të shërbejnë ku nevoja për lajmëtarë të Mbretërisë është e madhe. Kënaqu me përvojat e tyre dhe shiko disa sugjerime për t’ia dalë mbanë.