Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip
  • Diecke, Guine​—Duke ofruar një mjet ndihmës për studimin e Biblës

LIBRI VJETOR I DËSHMITARËVE TË JEHOVAIT 2014

Sierra-Leone dhe Guineja

Ky tregim dëshmon për besimin dhe përkushtimin e paepur të Dëshmitarëve të Jehovait ndërsa kanë shpallur lajmin e mirë në këto shtete afrikane.