Ju ftojmë përzemërsisht në kongresin treditor që do të mbajnë Dëshmitarët e Jehovait këtë vit.

NË PROGRAM DO TË SPIKATIN

  • Fjalime dhe intervista: Mëso mënyra praktike si të përballosh me guxim sfidat, tani dhe në të ardhmen.

  • Multimedia: Shiko ç’mund të mësosh për guximin nga disa njerëz, madje edhe nga pesë kafshë.

  • Fjalimi biblik për publikun: Zbulo pse i tha Jezui një babai të pikëlluar: «Mos ki frikë.» (Marku 5:​36) Dëgjo fjalimin e bazuar në Bibël që do të mbahet të dielën paradite, me temë «Si na jep guxim shpresa e ringjalljes?»

  • Filmi: Të dielën pasdite, shih pse Jonai u frikësua nga caktimi dhe ia mbathi.

KUSH MUND TË VIJË?

Të gjithë. Hyrja është falas dhe nuk mblidhen para.

Shih programin e detajuar dhe një video për kongreset tona.