Kalo te përmbajtja

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

M’u neverit jeta që bëja

M’u neverit jeta që bëja

Falë ndihmës që mori, Dmitri ndryshoi drejtimin e jetës dhe gjeti lumturinë e vërtetë.