Kalo te përmbajtja

Iu besua përkthimi i ‘thënieve të shenjta të Perëndisë’—Romakëve 3:2

Iu besua përkthimi i ‘thënieve të shenjta të Perëndisë’—Romakëve 3:2

E vërteta e Perëndisë mund të gjendet në çdo përkthim të Biblës dhe Dëshmitarët e Jehovait kanë përdorur shumë të tilla gjatë shekullit të kaluar. Pse vendosën të bënin vetë një përkthim të Biblës në anglishten moderne? Cili qe rezultati? Shiko videon Iu besua përkthimi i ‘thënieve të shenjta të Perëndisë’​—Romakëve 3:2.