Kalo te përmbajtja

Selia botërore​—Një ndryshim historik

Selia botërore​—Një ndryshim historik

Ka filluar ndërtimi i selisë së re botërore të Dëshmitarëve të Jehovait, në Uoruik, Nju Jork. Një numër i madh vullnetarësh nga Shtetet e Bashkuara po mbështetin programin e ngjeshur të ndërtimit. Ata e bëjnë këtë me dëshirë, zell dhe pa pagesë. E shohin kontributin që japin si një dhuratë për Perëndinë. Shiko këtë skuadër të veçantë të realizojë gjëra madhështore!