Dëshmitarët e Jehovait po i zgjerojnë dhe po i përmirësojnë godinat e tyre në Uollkill, Nju-Jork. Ky album me foto tregon një pjesë të punës nga korriku 2013 deri në tetor 2014. Projekti është planifikuar të përfundohet në nëntor të 2015-s.

Pamje nga lart e kompleksit në Uollkill, 21 tetor 2013.

  1. Stabilimenti i ushqimit të kafshëve (u hoq në janar 2014)

  2. Shtesa e lavanderisë dhe e pastrimit kimik

  3. Salla e ngrënies

  4. Godina e banimit E

  5. Godina e shërbimeve

  6. Shtypshkronja

  7. Shawangunk Kill (përrua)