Xhejms Rajan, Dëshmitar i Jehovait, lindi i shurdhër dhe më vonë u bë edhe i verbër. Shiko pse mendon se me ndihmën e familjes dhe të kongregacionit, * më shumë ka fituar sesa ka humbur.

^ par. 2 Xhejmsi është i vetmi Dëshmitar i Jehovait në familje.