Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Video-prezantime për shërbimin

Video që të ndihmojnë për të filluar biseda rreth Biblës

Video-prezantim për broshurën A u krijua jeta?

Nëse dimë si filloi jeta, ky mund të jetë një hap i rëndësishëm për të ditur pse jemi këtu.

Video-prezantim për broshurën Familja jote mund të jetë e lumtur

Martesa dhe familja janë nën rrezik. Bibla na tregon ç’duhet të kemi që familja të jetë e lumtur.

A do një lajm të mirë?

Bibla jep «lajmin e mirë për diçka më të mirë», siç thotë Isaia 52:7. Ky lajm i mirë do të të ndihmojë të kesh jetë të lumtur familjare, miqësi të vërteta e paqe mendore.

A ka shpresë për të vdekurit?

Bibla premton se mund t’i shohësh sërish në tokë njerëzit e dashur që të kanë vdekur.

Kush janë Dëshmitarët e Jehovait?

Shumë veta duan të dinë se kush janë Dëshmitarët e Jehovait. Zbuloje drejtpërdrejt nga burimi.