Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Parathënie për librin e Lukës

Parathënie për librin e Lukës

Një përmbledhje e shkurtër e librit të Lukës, i cili është një tregim i hollësishëm i jetës dhe i shërbimit të Jezuit.