Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Parathënie për librin e Esterës

Parathënie për librin e Esterës

Krijo një ide të përgjithshme të rrethanave, ngjarjeve dhe vlerës së këtij libri, i cili tregon si e mbrojti me guxim Estera popullin e Perëndisë.