Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Parathënie për librin e Abdisë

Parathënie për librin e Abdisë

Përmbledhje e librit profetik të Abdisë, libër që jep shpresë dhe premton shfajësimin e pozitës mbretërore të Jehovait.