Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Parathënie për «Letrën e parë drejtuar Timoteut»

Parathënie për «Letrën e parë drejtuar Timoteut»

Disa pika kryesore të letrës së parë që apostulli Pavël i drejtoi Timoteut, mikut të tij në moshë të re dhe mbikëqyrësit të krishterë.