Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Parathënie për «Letrën e dytë drejtuar korintasve»

Parathënie për «Letrën e dytë drejtuar korintasve»

Kjo letër e frymëzuar nxjerr në pah mëshirën dhe drejtësinë e Jehovait.