Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Parathënie për «Letrën drejtuar romakëve»

Parathënie për «Letrën drejtuar romakëve»

Përmbledhje për «Letrën drejtuar romakëve», libër i frymëzuar që flet për paanshmërinë e Jehovait dhe për rëndësinë e besimit te Jezu Krishti.