Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Josia—Historia e tij: Duaje Jehovain dhe urreje të keqen—Pjesa II

Josia—Historia e tij: Duaje Jehovain dhe urreje të keqen—Pjesa II

Pavarësisht nga kërcënimet dhe kundërshtimi, Mbreti Josia bëhet edhe më i vendosur për të pastruar vendin nga adhurimi i rremë dhe e ndihmon popullin të dojë Jehovain e të bëjë atë që është e drejtë.