Rreth 2.000 vjet më parë, të krishterët u urdhëruan ‘të kenë dashuri për gjithë vëllazërinë’. Si e zbatojnë Dëshmitarët e Jehovait këtë urdhërim? Kjo video tregon tri mënyra se si po e arrin këtë synim vëllazëria jonë: 1) me anë të veprës së predikimit, 2) duke u ardhur në ndihmë atyre që kanë nevojë dhe 3) duke u mbledhur për të adhuruar Perëndinë Jehova.