BIBLA SIGURON DREJTIMIN MË TË BESUESHËM për çiftet, për prindërit dhe për të rinjtë. Parimet e saj mund të të ndihmojnë të përmirësosh aftësinë për të menduar dhe gjykimin e mirë.​—Proverbat 1:1-4.

BIBLA U PËRGJIGJET EDHE PYETJEVE TË RËNDËSISHME TË JETËS, SI:

Të ftojmë ta shqyrtosh vetë Biblën për të gjetur përgjigjet e këtyre pyetjeve dhe të pyetjeve të tjera. Shih videon Pse ta studiosh Biblën? Vizito www.jw.org.