Shpesh filmat dhe programet televizive paraqesin personazhe me fuqi të mbinatyrshme—magjistarë, magjistare dhe vampirë.

Si mendoni? Është thjesht argëtim i padëmshëm apo rrezik i fshehur?

Kjo revistë Zgjohuni! trajton pse njerëzve u pëlqejnë gjërat e mbinatyrshme si dhe çfarë fshihet vërtet pas tyre.