Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Prezantimi

Prezantimi

KU MUND TË GJEJMË DREJTIM TË MENÇUR PËR NJË JETË TË LUMTUR?

Bibla thotë: «Lum ata që janë të patëmetë në udhën e tyre dhe që ecin sipas ligjit të Jehovait!»​—Psalmi 119:1.

Këta shtatë artikuj flasin për parime të mençura, të vlefshme në çdo kohë, që ndikojnë jashtë mase te lumturia.