ZGJOHUNI! Nr. 1 2016 | Këndvështrimi ndryshon gjithçka!

Të menduarit pozitiv mund të të ndihmojë më shumë nga ç’mendon.

TEMA KRYESORE

Këndvështrimi ndryshon gjithçka!

A mund të të ndihmojë mençuria e Biblës të jesh më i lumtur?

Çfarë dini për Dëshmitarët e Jehovait?

Verifikoni faktet me një pyetësor prej tetë pyetjesh.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si të bësh miq të vërtetë?

Katër këshilla mund të të ndihmojnë që të mos kesh miqësi sipërfaqësore, por të forta.

VENDE DHE POPUJ

Vizitë në Lihtenshtajn

Çfarë i tërheq turistët në këtë mikroshtet gjatë gjithë vitit?

PIKËPAMJA E BIBLËS

Qielli

A shkojnë të gjithë njerëzit e mirë në qiell pas vdekjes?

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Aftësia e sepjes për të ndryshuar ngjyrë

Inxhinierët po përpiqen ta imitojnë këtë aftësi duke krijuar rroba që mund të ndryshojnë ngjyrë në një fraksion të sekondës.

Artikuj të tjerë online

Çfarë ndodh kur vdesim?

A janë të vdekurit të vetëdijshëm për atë që ndodh përreth?

Të rinjtë flasin për paratë

Ja disa këshilla për paratë, si t’i shpenzosh, si t’i kursesh dhe sa rëndësi t’u japësh.