• AGONIA E TË PIKËLLUARVE

  Çfarë do të thotë të përjetosh humbjen e një njeriu të dashur? Pse të pikëlluarit kanë nevojë për ngushëllim?

 • ÇFARË TË PRESËSH?

  Në këtë artikull shqyrtohen disa ide të gabuara për pikëllimin, si edhe çfarë përjeton shumica e të pikëlluarve. Nëse të ka vdekur një njeri i dashur, do të vëresh se është normale të përjetosh ndjenja nga më të ndryshmet.

 • PLAGA E PIKËLLIMIT​—SI TA LEHTËSOSH QË SOT

  Çfarë hapash praktikë mund të bësh që të përballosh pikëllimin? Në këtë artikull do të gjesh sugjerime specifike të bazuara në parime të mençura që s’njohin kohë, të cilat kanë ndihmuar edhe të tjerë.

 • NDIHMA MË E MIRË PËR TË PIKËLLUARIT

  Shqyrto një burim ngushëllimi ku janë drejtuar mjaft veta në momentet e tyre më të errëta dhe shih si mund të të ndihmojë edhe ty.