KULLA E ROJËS Maj 2015 | A është afër fundi?

Ç’të vjen ndër mend kur dëgjon shprehjen «fundi është afër»? A të trazon ajo që përfytyron për fundin?

TEMA KRYESORE

«Fundi»—Ç’domethënie ka?

A e di se ajo që thotë Bibla për «fundin» faktikisht është një lajm i mirë?

TEMA KRYESORE

A është afër fundi?

Shqyrtoni katër elemente të shenjës së përbërë që tregohen në Bibël dhe që na japin përgjigje.

TEMA KRYESORE

Shumë do të mbijetojnë kur të vijë fundi—Edhe ti mund të mbijetosh

Por si? Duke grumbulluar gjëra materiale a duke marrë masa për një fund katastrofik të botës?

A e dini?

A i mbështet arkeologjia tregimet biblike? Kur u zhdukën luanët nga vendet biblike?

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

Mësova se Jehovai tregon mëshirë dhe fal

Për Normand Peletiénë, t’i mashtronte njerëzit ishte si drogë. Por derdhi lot kur lexoi një varg nga Bibla.

IMITONI BESIMIN E TYRE

«Mos jam gjë Perëndia unë?»

A ka pasur ndonjëherë xhelozi, tradhti ose urrejtje në familjen tënde? Nëse po, tregimi biblik për Jozefin mund të të ndihmojë.

Përgjigje për pyetje biblike

Pse Dita e Gjykimit do të zgjatë 1.000 vjet?

Artikuj të tjerë online

Çfarë do të bëjë Mbretëria e Perëndisë?

Mëso çfarë do të bëjë për ty qeveria e Perëndisë kur të sundojë tokën.