Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS mars 2015 | Nga çfarë na shpëton Jezui?

Na shpëton nga Djalli, nga zemërimi i Zotit apo nga diçka tjetër?

TEMA KRYESORE

Pse kemi nevojë të shpëtojmë

A do të na krijonte një Perëndi i dashur me dëshirën për të jetuar përgjithmonë, por që s’mund të plotësohet?

TEMA KRYESORE

Vdekja dhe ringjallja e Jezuit—Ç’domethënie kanë për ty

Gjashtë të vërteta biblike bazë shpjegojnë si vdekja e një njeriu mund t’u jepte jetën shumë vetave.

TEMA KRYESORE

Përkujtimi i vdekjes së Jezuit—Kur dhe ku?

Në 2015-n Përkujtimi i vdekjes së Jezuit do të mbahet të premten më 3 prill, pas perëndimit të diellit.

LEXUESIT PYESIN

A janë Pashkët festë e krishterë?

Çfarë thonë studiues të historisë për këtë festë të njohur?

JETËSHKRIM

Sytë e Kajros—Mënyra e tij që ta adhurojë e t’i shërbejë Zotit

Megjithëse i sëmurë me formën më të rëndë të paralizës cerebrale, Kajro gëzon një jetë të lumtur e domethënëse.

A e dini?

Pse qytetaria romake ishte avantazh për apostullin Pavël? Si paguheshin barinjtë në kohët biblike?

Dhurata të denja për një mbret

Megjithëse këto erëza mund të jenë të zakonshme sot, në kohët biblike disa ishin aq të çmuara sa ari.

Përgjigje për pyetje biblike

Në kremtimin e përkujtimit të vdekjes së Jezuit, kush duhet të marrë nga buka dhe vera?

Artikuj të tjerë online

A duhet të adhurojmë shëmbëlltyra?

A i intereson Perëndisë nëse përdorim shëmbëlltyra ose idhuj në adhurim?