Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS janar 2015 | Një qeveri pa korrupsion

Përreth botës njerëzit i shohin institucionet që kanë lidhje me qeverinë si më të korruptuarat. A është thjesht ëndërr një qeveri pa korrupsion?

TEMA KRYESORE

Helmi i korrupsionit qeveritar

Problemi mund të jetë edhe më i rëndë se ç’mendoni.

TEMA KRYESORE

Mbretëria e Perëndisë—Një qeveri pa korrupsion

Gjashtë veçori të saj vërtetojnë se do të jetë gjithnjë pa pikë korrupsioni.

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

E vërteta biblike shoi etjen time për përgjigje

Maili Gyndeli humbi besimin te Zoti kur i vdiq i ati. Si e gjeti fenë e vërtetë dhe si gjeti paqe të brendshme?

Burra—Bëjeni shtëpinë një vend të sigurt

Një familje mund të jetë e sigurt financiarisht, por e pasigurt në një aspekt më të rëndësishëm.

A e dini?

Ç’kuptim ka termi «eunuk», siç përdoret në Bibël? Pse barinjtë në kohët biblike i ndanin delet nga cjeptë?

A duhet t’i lutemi Jezuit?

Vetë Jezui iu përgjigj kësaj pyetjeje.

Përgjigje për pyetje biblike

Njerëzit i krijoi Perëndia, apo erdhën nga kafshët?

Artikuj të tjerë online

A thotë gjë Bibla për martesat e të njëjtit seks?

Nismëtari i martesës duhet ta dijë më mirë se kushdo si të bëhet e qëndrueshme dhe e lumtur një lidhje.