Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS qershor 2014 | Pikëpamja e Perëndisë për duhanin

Kur e di çfarë mendon Ai për duhanin, kjo të ndihmon ta lësh.

TEMA KRYESORE

Një epidemi globale

Pse vazhdon, pavarësisht nga përpjekjet e paprecedenta për ta luftuar?

TEMA KRYESORE

Ç’pikëpamje ka Perëndia për duhanin?

Nëse Bibla nuk e përmend në asnjë vend duhanin, si mund ta dimë?

A e ke provuar bukën e jetës?

Pse tha Jezui se ishte buka e jetës dhe buka nga qielli?

Çfarë shprese ka për paraardhësit e mi?

Bibla thotë se Perëndia do t’i ringjallë edhe njerëzit e padrejtë. Pse do ta bëjë këtë?

Tre burra të shekullit të 16-të në kërkim të së vërtetës—Çfarë gjetën?

Kapito, Selariusi dhe Kampanusi bënë diçka që i futi në konflikt me Kishën Katolike dhe me Reformën.

Përgjigje për pyetje biblike

A do të arrihet qëllimi për tokën?

Artikuj të tjerë online

A duhet t’ia hedhim fajin Perëndisë për vuajtjet?

Kushdo mund të përjetojë vuajtje, edhe ata që kanë miratimin e Perëndisë. Pse?