Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS Mars 2014 | Çfarë ka bërë Zoti për ty?

Zoti na jep jetë dhe atë që na duhet për ta gëzuar jetën, por a mjaftohet me kaq?

TEMA KRYESORE

Çfarë ka bërë Zoti për ty?

Parimi hyjnor «jetë për jetë» ndihmon për të shpjeguar pse Zoti «dha Birin e tij të vetëmlindurin».

TEMA KRYESORE

Një rast ku nuk duhet të mungosh

Të lutemi eja të mbash me ne Përkujtimin e vdekjes së Jezuit.

JETËSHKRIM

Gjej forcë në dobësi

Një grua e destinuar të jetojë në një karrige me rrota, gjen «fuqi përtej asaj që është normale» falë besimit.

Bashkëpunimi mes feve—A e dëshiron Zoti këtë?

A duhet kërkuar me çdo kusht harmonia dhe vëllazëria? Përgjigjja e Biblës mund të të befasojë.

Fjala e Perëndisë përhapet në Spanjën mesjetare

Ç’të përbashkët kanë nxënësit që kopjonin Shkrimet në pllaka guri me ata që futën Bibla fshehurazi në vend?

Përgjigje për pyetje biblike

Ka një lidhje të ngushtë mes mëkatit të njeriut të parë, Adamit, dhe vdekjes së Jezuit. Ç’lidhje kanë?

Artikuj të tjerë online

Çfarë thotë Bibla për Pashkët?

Mëso origjinën e pesë zakoneve të festës së Pashkëve.