KULLA E ROJËS Janar 2013 | A duhet të kesh frikë nga fundi i botës?

Çfarë është «fundi i botës» sipas Biblës?

Lexuesve tanë

Duke filluar nga ky numër, disa rubrika të kësaj reviste tani do të dalin vetëm online. Lexo më tepër për arsyet e këtyre ndryshimeve.

TEMA KRYESORE

Fundi i botës—Frikë, interes i madh dhe zhgënjim

Mbase do të habitesh nga ajo që thotë vërtet Bibla për fundin e botës.

AFROJUNI PERËNDISË

«Ua ke zbuluar fëmijëve»

Mëso si t’i kuptosh të vërtetat për Perëndinë që gjenden në Bibël.

BIBLA TË NDRYSHON JETËN

«Më në fund kam gjetur lirinë e vërtetë.»

Mëso si e ndihmoi Bibla një të ri të linte duhanin, drogat dhe alkoolin.

IMITONI BESIMIN E TYRE

«Edhe pse vdiq, ai ende flet»

Shqyrto tri arsye të forta pse Abeli kishte besim te një Krijues i dashur.

Përgjigje për pyetje biblike

Cili është emri i Perëndisë dhe pse duhet ta përdorim?

Artikuj të tjerë online

Ruhu nga xhelozia!

Lexo si reagoi Moisiu ndaj xhelozisë që shfaqi vëllai dhe motra e tij.

Thuaj «faleminderit»

Prindër, ndihmojini fëmijët të mësojnë sa vlerë ka të thonë faleminderit që në moshë të njomë.