Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS Qershor 2012

Profecitë​—Dokumentim i përsosur

Dihet gjerësisht se parashikimet njerëzore madje edhe për të ardhmen e afërt janë të mjegullta e jo të besueshme. Ndryshe nga kjo, profecitë e Biblës kanë shtrirje të gjerë, janë të hollësishme dhe dalin gjithnjë të vërteta.

Mjekësi e saktë

A ka libra të shenjtë të lashtë që përputhen me shkencën e sotme? Bibla përputhet plotësisht.

Bibliotekë e harmonishme

Ndonëse është një koleksion librash i shkruar nga burra të ndryshëm, në vende e kohë të ndryshme, Bibla thotë se ka vetëm një Autor dhe përmban një mesazh.

MËSOJI FËMIJËT

Ai ishte kokëfortë, por në fund u bind

A bëhesh kokëfortë ndonjëherë? Mëso si e ndihmuan Naamanin të bindej e të mos ishte më kokëfortë.