Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS prill 2011

TEMA KRYESORE

Kush është vërtet Jezu Krishti?

Mëso për ndikimin e madh të Jezuit në historinë njerëzore.

TEMA KRYESORE

Jezui: Nga erdhi?

Mëso ku lindi Jezui, ku u rrit dhe ku nisi fillimisht jeta e tij.

TEMA KRYESORE

Jezui: Si jetoi?

Pse Jezui jetoi për të kryer vullnetin e Perëndisë dhe çfarë përfshinte kjo?

TEMA KRYESORE

Jezui: Pse vdiq?

Pse duhej që Jezui të vuante e të vdiste? Arsyeja mund të ketë ndikim të thellë në jetën tënde.