Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS shkurt 2011

SI TË KENI LUMTURI NË FAMILJE

Ngulit vlera morale te fëmijët e tu

A e di fëmija të vërtetën rreth seksit? Zbulo standardet e Perëndisë e ç’mund t’u thuash fëmijëve.

MËSOJI FËMIJËT

Perëndia dhe shoqet e donin

Lexo për vajzën e Jefteut te Gjykatësit 11. Si mund ta imitosh shembullin e saj të shkëlqyer?

LEXUESIT PYESIN

A pranojnë Dëshmitarët e Jehovait trajtim mjekësor?

Dëshmitarët e Jehovait pranojnë me kënaqësi trajtim mjekësor nëse nuk bie ndesh me parimet e Biblës.