Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS gusht 2009

TEMA KRYESORE

A janë të mira të gjitha fetë?

A të çojnë te Perëndia të gjitha fetë? Shiko çfarë tha Jezui në lidhje me këtë.

TEMA KRYESORE

Feja e mirë mëson norma të larta morale

Lexo çfarë mëson Bibla për martesën, divorcin dhe imoralitetin seksual.

TEMA KRYESORE

Feja e mirë mëson dashurinë vëllazërore

Cila fe i mëson anëtarët e saj të mposhtin pengesat politike, racore dhe ekonomike që i përçajnë njerëzit?

TEMA KRYESORE

Feja e mirë mëson të respektojmë Fjalën e Perëndisë

Jezui mësoi që të respektojmë Biblën. A po e bëjnë këtë fetë sot?

SI TË KENI LUMTURI NË FAMILJE

Si të administroni paratë

Paratë janë rrënja e shumë mosmarrëveshjeve. Mëso si të ndihmon Bibla të zgjidhësh problemet e parave.

A e lejon Perëndinë të të flasë çdo ditë?

Mëso si nxjerr dobi nëse e bën leximin e Biblës pjesë të rutinës së përditshme.

MËSOJI FËMIJËT

Rahaba ia vuri veshin lajmit

Çfarë e shtyu Rahabën t’i mbronte spiunët izraelitë?