Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS shkurt 2008

MËSOJI FËMIJËT

Marku nuk hoqi dorë

Çfarë sprovash të vështira kaloi Marku dhe si u bekua ngaqë nuk hoqi dorë?

SI TË KENI LUMTURI NË FAMILJE

Si t’i zgjidhni mosmarrëveshjet?

Pse lindin mosmarrëveshjet dhe ç’mund të bësh që ato të mos ta prishin martesën?

Pse të lutemi në emër të Jezuit?

Natën e tij të fundit në tokë, Jezui zbuloi një udhë të re për t’iu afruar Perëndisë.