Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Tetor 2015

Ky numër përmban artikujt e studimit për javët 30 nëntor deri 27 dhjetor 2015.

«Vazhdoni t’i keni të shtrenjtë këta lloj njerëzish»

Cilët janë ndihmësit e komiteteve të Trupit Udhëheqës? Çfarë bëjnë ata?

A e sheh dorën e Perëndisë në jetën tënde?

Për çfarë e ka fjalën Bibla kur flet për ‘dorën’ e Perëndisë?

«Na jep më shumë besim»

A mund të zhvillohet besimi thjesht falë vullnetit tonë?

JETËSHKRIM

Aspak pishman për vendimin që mori në rini

Nikolai Dubovinski, që i shërbeu besnikërisht Jehovait gjatë ndalimit të veprës në ish-Bashkimin Sovjetik, pati një caktim që ishte më i vështirë se burgu.

Shërbeji Jehovait pa shpërqendrime

Është mahnitëse që një parashikim i bërë 60 vjet më parë në Kullën e Rojës doli i saktë.

Vazhdo të meditosh për gjërat frymore

A mund të vazhdosh të ushqehesh frymësisht nëse të ndalohet të mbash një Bibël?

JETËSHKRIM

Për mua ka qenë gjë e mirë t’i afrohem Perëndisë

Kur ishte nëntë vjeçe, Sara Maiga nuk po rritej më fizikisht, por më vonë filloi të rritej frymësisht.

Naivi «i beson çdo fjale»

Si t’i dallosh mashtrimet, legjendat urbane, orvatjet për të zhvatur dhe informacione të tjera të shtrembëruara që mund të marrësh?