Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM shtator 2015

Ky numër përmban artikujt e studimit për javët 26 tetor deri 29 nëntor 2015.

A po synon pjekurinë e plotë të Krishtit?

Pavarësisht nga sa kohë i shërbejmë Jehovait, mund të vazhdojmë të përparojmë frymësisht.

A është ndërgjegjja jote busull e besueshme?

Mëso si mund të të ndihmojë ndërgjegjja që të marrësh vendime të mençura për kujdesin shëndetësor, zbavitjet dhe veprën e predikimit.

«Qëndroni të patundur në besim»

Ç’mësojmë për besimin nga përvoja e Pjetrit kur eci mbi ujë?

Në cilat mënyra na e shpreh dashurinë Jehovai?

A e ke të vështirë ta konceptosh ose ta pranosh se Jehovai të do?

Si mund ta tregojmë se e duam Jehovain?

Dashuria për të nuk është thjesht çështje zemre.

JETËSHKRIM

Bekimet e Jehovait ma kanë pasuruar jetën

Kënaqu me jetëshkrimin e Melita Xharazit, e cila kaloi mbi 50 vjet në shërbim të plotkohor bashkë me të shoqin, Ted Xharaz, nga Trupi Udhëheqës.