KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Janar 2015

Ky numër përmban artikujt e studimit për javët 2 mars 2015 deri 5 prill 2015.

U paraqitën vullnetarisht për të shërbyer—në Nju-Jork

Çfarë e nxiti një çift të suksesshëm të transferohej nga shtëpia e ëndrrave në një apartament të vogël?

Falëndero Jehovain dhe shijo bekimet

Si të ndihmon mirënjohja t’u bësh ballë sprovave?

Pse e mbajmë Darkën e Zotërisë

Nga e di nëse Perëndia të ka dhënë shpresë qiellore apo tokësore?

Ndërtoni një martesë të fortë e të lumtur

Shikoni cilat janë pesë blloqet që ndërtojnë një lidhje të fortë e të lumtur.

Lejojeni Jehovain t’ju forcojë dhe t’ju ruajë martesën

Çfarë hapash mund të bësh që të shmangësh kurorëshkeljen dhe pasojat e saj të hidhura?

A ekziston dashuria që nuk shuhet?

Nga historia e dashurisë te Kënga e Solomonit nxjerrin mësime të dobishme ata që duan të martohen dhe ata që janë tashmë të martuar.