KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Tetor 2014

Ky numër përmban artikujt e studimit për javët 1 deri 28 dhjetor 2014.

U paraqitën vullnetarisht për të shërbyer—në Tajvan

Më shumë se 100 Dëshmitarë të Jehovait janë transferuar në Tajvan që të shërbejnë ku nevoja për lajmëtarë të Mbretërisë është e madhe. Kënaqu me përvojat e tyre dhe shiko disa sugjerime për t’ia dalë mbanë.

Të kemi besim të patundur te Mbretëria

Jehovai përdori një seri prej gjashtë besëlidhjesh si një garanci se Mbretëria e tij do ta realizojë qëllimin. Si na forcohet besimi kur mësojmë për këto besëlidhje?

Do të bëheni «një mbretëri priftërinjsh»

Tri besëlidhjet e fundit nga një seri prej gjashtë besëlidhjesh na nxitin të besojmë te Mbretëria e Perëndisë dhe t’u japim të tjerëve lajmin e mirë.

JETËSHKRIM

Ngjarje të spikatshme nga jeta ime në shërbimin e Mbretërisë

Mildred Olsoni i ka shërbyer Jehovait për më se 75 vjet, përfshirë gati 29 vjet si misionare në Salvador. Çfarë e mban të re në zemër?

Çmoje privilegjin për të punuar bashkë me Jehovain!

Çfarë i nxit adhuruesit e Jehovait t’i shtyjnë për më vonë interesat personale?

«Mbajeni mendjen të ngulitur te gjërat në qiell»

Pse duhet ta ngulitin mendjen te gjërat qiellore ata që shpresojnë të jetojnë përgjithmonë në tokë? Si mund ta bëjnë këtë?