Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Shtator 2012 | Kulla e Rojës—Botimi për studim, 15 shtator 2012

Ky numër flet për profecitë e Biblës që ndikojnë në jetën tonë sot dhe tregon si mund të mësojmë nga cilësitë e Jehovait dhe të Jezuit.

Si do të marrë fund kjo botë?

Bibla flet për dhjetë ngjarje të rëndësishme që do të ndodhin së shpejti. Cilat janë? Si do të ndikojnë te ju?

Paqe për një mijë vjet—e më tej!

Shikoni se si mbretërimi i Jezuit do t’i sjellë bekime njerëzimit.

Shkollat teokratike—Dëshmi e dashurisë së Jehovait

Si mund të përfitojë secili nga ne prej arsimimit hyjnor?

Mëso nga durimi i Jehovait dhe i Jezuit

Si tregojnë Jehovai dhe Jezui se kanë durim? Si mund ta imitojmë durimin e tyre?

«Nuk e dini as ditën, as orën»

Ç’donte të thoshte Jezui me këto fjalë? Si duhet të ndikojnë te secili prej nesh?

Kongreset—Raste të gëzuara për popullin e Jehovait

Cilat janë ngjashmëritë mes festave në Bibël dhe kongreseve të Dëshmitarëve të Jehovait? Pse ia vlen të marrim pjesë?