KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Shtator 2018

Ky numër përmban artikujt e studimit për periudhën 29 tetor deri 2 dhjetor 2018

«Nëse i dini këto gjëra, të lumtur do të jeni po t’i zbatoni»

Në cilat mënyra mund ta ruajmë përulësinë, dhe pse është e rëndësishme kjo?

Vëllezër të moshuar​—Jehovai e çmon besnikërinë tuaj

Si kanë treguar modesti në ditët tona vëllezërit e moshuar?

Vazhdo të shfaqësh dashuri​—Ajo ndërton

Mëso si mund t’i japim forcë njëri-tjetrit në këto ditë të fundit të vështira.

Lum ata që i shërbejnë «Perëndisë së lumtur»!

Si mund të jemi të lumtur, pavarësisht nga hallet e vështirësitë?

A e di sa është ora?

Si e përcaktonin kohën në periudhën kur u shkrua Bibla?

Edhe pse i Plotfuqishëm, tregon konsideratë

Si na lë një shembull të shkëlqyer Jehovai duke treguar konsideratë për të tjerët?

Trego konsideratë dhe dashamirësi si Jehovai

Mëso mënyra praktike si të tregosh konsideratë në familje, në kongregacion dhe në shërbim.