Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Nëntor 2017

Ky numër përmban artikujt e studimit për periudhën 25 dhjetor 2017 deri 28 janar 2018.

Ngrije zërin plot gëzim!

Nëse të duket e sikletshme të këndosh me kongregacionin, si mund ta mposhtësh frikën e ta përdorësh zërin për të lëvduar Jehovain?

A po gjen strehë te Jehovai?

Masa e qyteteve të strehimit në Izraelin e lashtë na mëson për faljen e Perëndisë.

Imito drejtësinë dhe mëshirën e Jehovait

Si e nxjerrin në pah qytetet e strehimit mëshirën e Jehovait? Ç’na mësojnë rreth pikëpamjes së tij për jetën? Si e pasqyrojnë drejtësinë e tij të përsosur?

«Shpirti bujar do të majmet»

Mund t’i përdorim kohën, energjitë dhe burime të tjera për të çuar para veprën e predikimit për Mbretërinë.

Hidhe poshtë mentalitetin e botës

Të gjithë ne s’duhet t’i lejojmë idetë e përhapura që të na korruptojnë mendjen. Shih pesë shembuj të mentalitetit të botës.

Asgjë të mos ju privojë nga çmimi

Pasi u kujtoi bashkëbesimtarëve shpresën e mrekullueshme që kishin, apostulli Pavël u dha disa paralajmërime të dashura.

Si mund të përshtatesh me kongregacionin e ri?

Nëse duhet të ndryshosh kongregacion, mund të ndiesh ankth. Ç’mund të të ndihmojë të përshtatesh?