Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM nëntor 2016

Ky numër përmban artikujt e studimit për periudhën 26 dhjetor 2016 deri 29 janar 2017.

Një fjalë që të ngrohte zemrën

Me cilën fjalë që ishte më tepër se e sjellshme iu drejtua Jezui disa grave?

Të vazhdojmë ta inkurajojmë njëri-tjetrin çdo ditë

Pse është jetësor inkurajimi? Ç’mund të mësosh nga mënyra si i inkurajonin të tjerët Jehovai, Jezui dhe Pavli? Dhe si mund të jetë i efektshëm inkurajimi që jep?

Të organizuar sipas Librit të Perëndisë

Jehovai është Organizuesi i pashoq. A nuk duhet të presim që edhe adhuruesit e tij të jenë të organizuar?

A e çmon thellësisht Librin e Jehovait?

Populli i Perëndisë korr rezultate të shkëlqyera kur bën çmos të zbatojë këshillat e Fjalës së tij dhe të mbështetë me besnikëri organizatën e tij.

«Puna është e madhe»

Ti ke privilegjin ta mbështetësh këtë vepër.

U thirrën nga errësira në dritë

Në ç’kuptim u zhyt në errësirë populli i Perëndisë në shekullin e dytë të e.s.? Si dhe kur nisi të shkëlqente drita mbi ta?

U çliruan nga feja e rreme

Kur u çlirua plotësisht populli i Perëndisë nga kthetrat e Babilonisë?

«Lajmëtarë të Mbretërisë në Britani: Zgjohuni!!»

Për dhjetë vjet në Britani nuk kishte ndonjë rritje kushedi në numrin e lajmëtarëve të Mbretërisë. Cila ishte pika e kthesës?