Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Janar 2019

Ky numër përmban artikujt e studimit për periudhën 4 mars deri 7 prill 2019

«Mos ji në ankth, se unë jam Perëndia yt»

Shqyrto tri arsye pse mund të qëndrojmë të qetë edhe kur hasim sprova.

Lëvdo Jehovain në kongregacion

A e ke të vështirë të komentosh në mbledhje? Ky artikull mund të të ndihmojë të kuptosh çfarë të frikëson dhe të përpiqesh të mposhtësh çdo frikë.

Si mund ta ruash zemrën?

Si përpiqet Satanai të na e korruptojë zemrën dhe si mund ta ruajmë?

Ç’na mëson një darkë e thjeshtë për një Mbret qiellor

Ç’na mëson darka e Përkujtimit për përulësinë, guximin dhe dashurinë e Jezuit?

Çfarë tregon për ne pjesëmarrja në mbledhje

Çfarë roli luajnë dashuria, përulësia dhe guximi në pjesëmarrjen tonë në mbledhjet e kongregacionit?

Një anëtar i ri i Trupit Udhëheqës

Lexo për jetën e Keneth Kuk i Riu.