KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Gusht 2018

Ky numër përmban artikujt e studimit për periudhën 1-28 tetor 2018.

A i njeh mirë faktet?

Cilat janë tri parime biblike që mund të na ndihmojnë t’i vlerësojmë saktë informacionet?

Mos gjyko nga pamja e jashtme

Shiko tri aspekte ku është e pamend t’i gjykosh të tjerët nga ajo që sheh.

JETËSHKRIM

I vendosur të mos lejoj të më lëshojë zemra

Lexo për ngjarje emocionuese nga shërbimi misionar 68-vjeçar i Maksim Danilejkos.

Kush jep me bujari është njeri i lumtur

Si lidhet bujaria me lumturinë tonë?

Bashkëpuno me Jehovain çdo ditë

Cilat janë pesë mënyra si mund të jemi bashkëpunëtorë të Jehovait?

Durimi​—Qëndrueshmëri me një qëllim

Mëso çfarë është durimi që vjen nga Perëndia, si ta zhvillosh dhe çfarë dobish do të kesh nga kjo.

NGA ARKIVAT TANË

Si u mbollën në Portugali farat e para të Mbretërisë

Cilat pengesa kapërcyen lajmëtarët e parë të Mbretërisë në Portugali?