Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS—BOTIMI PËR STUDIM Dhjetor 2018

Ky numër përmban artikujt e studimit për periudhën 4 shkurt deri 3 mars 2019.

«Shihemi në Parajsë!»

Ç’të vjen ndër mend kur dëgjon fjalën Parajsë? A shpreson që ajo të vijë?

Pyetje nga lexuesit

Cili është kuptimi i ‘qiellit të tretë’ që përmendet te 2 Korintasve 12:2?

A ju kujtohet?

A i keni lexuar me kënaqësi numrat e fundit të Kullës së Rojës? Provoni sa mbani mend prej tyre.

Ndero «atë që Perëndia e ka bashkuar»

Cila është e vetmja bazë biblike për divorc dhe rimartesë?

«Jehovai ka qenë i mirë» me ne

Lexo jetëshkrimin e Zhan-Mari Bokartit, që shërbeu në zyrën e degës të Francës bashkë me të shoqen, Danielën, për më se 50 vjet.

Të rinj, Krijuesi juaj dëshiron të jeni të lumtur

Cilat janë katër gjëra që mund ta ndihmojnë një të ri të ketë lumturi e sukses në jetë?

Të rinj, ju mund të keni një jetë të bukur

Si mund t’i udhëheqin fjalët e Psalmit 16 të rinjtë që të kenë një jetë të bukur sot e në të ardhmen?

«I drejti do të gëzojë falë Jehovait»

Si mund ta ruajmë gëzimin edhe kur përballojmë rrethana shkurajuese?

Treguesi i temave për Kullën e Rojës dhe Zgjohuni! 2018

Një tregues i të gjithë artikujve të botuar në Kullën e Rojës dhe Zgjohuni! 2018, të renditur sipas temave.