Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

KULLA E ROJËS Nr. 6 2017 | Cila është dhurata më e mirë?

SI MENDON?

Kush bën dhuratat më të mira në univers?

«Çdo dhuratë e mirë dhe çdo gjë e përsosur që na jepet, është nga lart, sepse zbret nga Ati i dritave qiellore.»​Jakovi 1:17.

Kjo Kullë Roje na ndihmon të vlerësojmë një dhuratë nga Perëndia, që është dhurata më e mirë nga të gjitha.

 

TEMA KRYESORE

«Ishte dhurata më e mirë që kam marrë ndonjëherë!»

A do të të pëlqente të jepje a të merrje dhurata që vlerësohen jashtë mase?

TEMA KRYESORE

Në kërkim të dhuratës më të mirë

Të gjesh dhuratën ideale, nuk është punë aq e lehtë. Fundja, vlera e dhuratës do të përcaktohet nga marrësi.

TEMA KRYESORE

Cila është dhurata më e mirë?

Ndër dhuratat e shumta që Zoti i ka bërë njerëzimit, njëra ua kalon të gjithave.

Ç’pamje kishte vërtet Jezui?

Jezui është shfaqur në veprat e artistëve të panumërt përgjatë shekujve. Çfarë tregojnë Shkrimet për pamjen e tij?

Pikëpamja e duhur për gabimet

Pavarësisht nga mosha a përvoja, të gjithë gabojmë. Por, si t’i përballojmë gabimet?

Pse kaq shumë Bibla?

Një fakt kyç do të të ndihmojë të kuptosh pse ka kaq shumë përkthime të Biblës.

A janë Krishtlindjet për të krishterët?

A i festuan Krishtlindjet ata që e njihnin më nga afër Jezuin?

Çfarë thotë Bibla?

Harmagedoni është një fjalë që ngjall frikë, por çfarë është në të vërtetë?

Artikuj të tjerë online

Pse Dëshmitarët e Jehovait nuk i festojnë Krishtlindjet?

Shumë njerëz i festojnë Krishtlindjet edhe pse e dinë origjinën e tyre. Mëso pse Dëshmitarët e Jehovait nuk i festojnë.